Eladó földszinti lakások

Fsz / 1

Hamarosan

Fsz / 2

Hamarosan

Fsz / 3

Hamarosan

Eladó 1. emeleti lakások
Eladó 2. emeleti lakások
Eladó 3. emeleti lakások

Projekt bemutatás

Cégünk következő projektje a Budapest XIV. kerület Jávor utca 6 szám alatti telken fog felépülni. Az épület 9 lakásos teremgarázzsal, lifttel rendelkező földszint plusz 3 emeletes társasház lesz. Előre láthatólag a lakások alapterülete 100-120m2 körül fognak alakulni  mind saját használatú terasszal.

A ház a cégünktől megszokott passzív technológiákra épülő a kiemelkedő AA++ energiaosztályú épület lesz ami (az elérhető legmagasabb kategória), mely több megújuló energiaforrást használ fel. Az alábbi linken találja a jelenleg futó Kopja utcai projektünk műszaki leírását, amiből tájékozódhat az ott alkalmazott szerkezetek után. Természetesen fenntartjuk a jogot, hogy az új háznál még bármi változhat, de a változások az eddig tendenciát követve a további energia megtakarítások, külső esztétika és lakói kényelem fokozása érdekében tesszük, lefelé nem adunk.

Amint elkészül a végleges műszaki tartalom és ár kalkuláció, feltöltjük a lakás alaprajzokat és megkezdjük az értékesítést. Az építés engedélyt 2019 tavaszán tervezzük kézhez kapni, ahonnan körülbelül  1,5 év kivitelezés a kulcsrakész átadásig.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a projekt, az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével ezt jelezheti nekünk. A regisztrált érdeklődőket levélben értesítjük az értékesítés megkezdéséről.

Érdeklődés - Kapcsolatfelvétel

Tárgy