Eladó földszinti lakások

Fsz / 1

ELADVA

Fsz / 2

ELADVA

Eladó 1. emeleti lakások

1. em / 1

ELADVA

1. em / 2

ELADVA

Eladó 2. emeleti lakások
Eladó 3. emeleti lakások

3. em 1

ELADVA

3. em 2

ELADVA

Projekt bemutatás

Cégünk aktuális projektje a Budapest XIV. kerület Jávor utca 6 szám alatti telken épül. Az épület 8 lakásos teremgarázzsal, lifttel rendelkező földszint plusz 3 emeletes társasház.

Az épület kész közeli állapotban van. A korábban eladott lakások már csak átadásra várnak, és a közös terek bejező munkái és a kertépítés van folyamatban.

Az eladatlan lakások a tervek szerint fel lettek falazva és villany és gépészeti alapszerelés is elkészült. A burkolatok, ajtók, és a szaniterek kiválasztása még a leendő lakóra várnak. Kulcsra kész átadása nyár közepe vége felé is lehetséges, a szerződési időpontjától függően.

A ház a cégünktől megszokott passzív technológiákra épülő a kiemelkedő AA++ energiaosztályú épület ami (az elérhető legmagasabb kategória), mely több megújuló energiaforrást használ fel. Az alábbi linken találja a  műszaki leírását, amiből tájékozódhat az alkalmazott szerkezetek után.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a projekt vagy valamelyik lakás  az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével ezt jelezheti nekünk. A ház természetesen megtekinthető, de csak kollégánk jelenlétével, mert építési terület. Amennyiben szeretné megtekinteni, azt is az űrlap kitöltésével jelezheti felénk.

Érdeklődés - Kapcsolatfelvétel

Tárgy