Eladó földszinti lakások

Fsz / 1

ELADVA

Fsz / 2

ELADVA

Eladó 1. emeleti lakások
Eladó 2. emeleti lakások
Eladó 3. emeleti lakások

Projekt bemutatás

Cégünk kifutó projektje a Budapest VIII. kerület Győrffy István u. 10 szám alatti telken épült. Az épület 8 lakásos teremgarázzsal, lifttel rendelkező földszint plusz 3 emeletes társasház.

Jelenleg a ház teljesen elkészült és megkapta a használatba vételi engedélyt, valamint az albetétesítés is megtörtént. Az eladatlan lakások egy rétegben várják, hogy a leendő lakó burkolatokat és szanitereket válasszon és elkészüljenek a befejező munkák.

A Győrffy István utca az egységéről, kertvárosi megjelenéséről és nyugalmáról híres Józsefvárosi Tisztviselő telepen található. A környék kialakulásáról és múltjáról, építészeti és városrendezési jelentőségéről  az Urbanista blogon található egy rövid de annál érdekesebb cikk.

A ház a cégünktől megszokott passzív technológiákra épülő a kiemelkedő AA++ energiaosztályú épület lesz ami (az elérhető legmagasabb kategória), mely több megújuló energiaforrást használ fel. Az épület műszaki tartalmát ezen a linken találja, valamint ha részletesebb információkat szeretne, vagy csak érdeklődik a passzív technológiák iránt, keressen minket bizalommal.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a projekt, az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével ezt jelezheti nekünk.

Érdeklődés - Kapcsolatfelvétel

    Tárgy