Értékesítési, fizetési feltételek

A kialakult értékesítési formánk szerint ön telekhányadot vásárol, és maga az építkezés vállalkozási szerződés keretében történik. Ez esetben az ön lakásszerzése bármely összegnél illetékmentes, mivel építtetőként cégünkkel beépítteti a megvásárolt telekhányadot. Az ebben a formában megvalósuló lakásépítéshez igényelhető a legkedvezőbb kamatozású hitel, amelyet már az építkezés időtartama alatt folyósíthat a pénzintézet. Cégünk az elmúlt évek alatt jó kapcsolatot alakított ki az OTP és a K&H bankokkal, azonban a projectnek nincs kizárólagos bank finanszírozója, így ön bármely bankot kiválaszthatja hitelezőnek.

A lakások vételéhez szükséges ügyvédi közreműködés díjmentes. Tanácsot kaphat adózási kérdésekben, vagy bármely, a lakásvásárlással kapcsolatosan felmerült kérdéskörben is.
A szerződéskötéssel egy időben ön a társasházi alapító okirat tervezetét is kézhez veszi, amelynek a leendő lakókkal kialakított végleges tartalmát, a használatbavételi engedély jogerőre emelkedését követően kell aláírni.”
E szerződés elkészítése is díjmentes.

 

A fizetési feltételek a következők:

  • A teljes vételár 35 %-a a szerződéskötéskor, /melyből 15 % foglalónak minősül/
  • A teljes vételár 20 %-a a földszinti födém elkészültekkor,
  • A teljes vételár 20 %-a a teljes szerkezet kész állapot elkészültekkor,
  • A teljes vételár 20 %-a festés, a burkolás és a szerelvények felhelyezése és a külső kerti és kerítés munkálatok elkészültének kivételével az összes egyéb munka elkészültek,
  • A teljes vételár 5 %-a a kulcsátadáskor fizetendő

A közmű hozzájárulás díja külön fizetendő.